Made in Thailand

MADE IN THAILAND

 

 

 

Våra produkter tillverkas i Thailand. Vi har ett nära samarbete med flera små familjeägda företag med skräddare och

sömmerskor. Söner och döttrar arbetar tillsammans med sina föräldrar och för hantverket vidare från generation

till generation. Eftersom det rör sig om småföretag får vi svårt att hantera större ordrar, men vi får också levererat

högsta möjliga kvalitet av företag som verkligen är stolta över sina produkter. Märket Attaluck kommer alltid

att förknippas med kvalitet och hållbarhet, under goda arbetsförhållanden.

SILKY COTTON

Våra "Silky Cotton"-produkter tillverkas i en liten by mitt bland risfälten utanför staden Sing Buri (Lejonborg översatt till svenska). Alla kläder är familjens hantverk, gjorda för att hantera värme och svett men är ändå förvånansvärt varma i kallare klimat. Hantverket har här gått vidare över flera generationer, med produktutveckling för moderna material. Tekniken liknar de skalkläder vi använder i Sverige, med ett mjukt material i konstfiber närmast kroppen och ett bomullstyg utanför. Tyget trycks med färg som är UV-beständig. Färgtrycket ger mycket klara färger, inklusive glittrande silver och guld, men leder till att tyget är något styvt innan det tvättats några gånger.

 

THAI COTTON

Våra "Thai Cotton"-produkter produceras av samma familj som gör "Silky Cotton" men med ett mer traditionellt material av mjukare bomull och något mindre klara färger.

PREMIUM COTTON

Produkter från vår "Premium Cotton"-kollektion tillverkas av ett kooperativ på landsbygden utanför staden Bang Rachan. Trakten domineras av jordbruk och risfält, men en del (främst kvinnor) har arbetsskador eller liknande funktionsnedsättningar som hindrar dem från att delta i det tunga arbetet i jordbruket. Kooperativet ger denna grupp en chans att tjäna sitt uppehälle med lättare arbete under upplärning av professionella skräddare och sömmerskor. Dessa produkter är något billigare, men håller hög kvalitet. Genom att köpa kläder från den här kollektionen stödjer du dessutom en god sak!

 

Copyright © Attaluck 2017-2019 All Rights Reserved